Tűröd a szeretőket, vagy borítod a bilit?


Győri Szilvia     2013-07-20       2 hozzászólás Megosztás:     

Anna közeledik a negyvenhez, egy óvodás kisfiú édesanyja és egy projektmenedzser látszólag boldog felesége.

megcsalásMások által irigylésre méltó élete és egzisztenciája van. Ez persze csak a felszín. Anna valójában tűr és elvisel. Elviseli azt, hogy nap mint nap csorbát szenvedjen a nőiessége és tűri, hogy férje megcsalja. Borzasztóan szenved, mégsem lép, csak építgeti azt a kapcsolatnak hitt valamit, ami valójában romokban hever.

Szeretője van?

Már a kapcsolatuk hajnalán ott voltak az árulkodó jelek: a késő estig való kimaradások „túlóráznom kell” címszó alatt, a közös autóban felejtett apró női tárgyak, egyre gyakoribb céges utazások, tréningek, de Erik minden kínos helyzetből frappánsan kimagyarázta magát. Anna pedig elhitt mindent, mert el akarta hinni. Könnyebb volt mindent a szőnyeg alá söpörni, hiszen számára sokkal nagyobb fájdalommal járt volna beismerni, hogy ő is megcsalt feleség lett. Egy idő után, bár Anna elmondása szerint nem tervezték különösebben, várandós lett. Ettől fogva Erik egyre nyíltabban csinálta a csábításait, aminek titkolásába addig annyi energiát fektetett. Ha lebukott valami olcsó hazugságon, már nem tiltakozott, hanem szépen elmesélte, hogy igen, épp szeretőt tart, azzal viszont okosan kereteket adott a dolognak, hogy „Drágám, ebben nincs puszta szexen kívül semmi több, és különben is a minden férfit hajt a vadászösztön, ennyi szabadság nekem is jár...”. Annát megbénította a felismerés, hogy most már hivatalosan is megcsalt feleség lett, de kapaszkodott abba a szalmaszálba, hogy akármi is történjen, férje mégis csak hozzá jár haza és nem utolsó sorban közös gyermeküket várja.

Azóta eltelt néhány év, de a helyzet mit sem változott. Erik éli a kis kényelmes és önző életét, Anna pedig rohamosan öregszik kívül és belül is. Gyarapodnak a ráncok, tekintete egyre élettelenebb.

szerető

Ha eltűröd a szeretőket, annak ára van

Amikor azt kérdeztem tőle, hogy felmerült-e lehetőségként a válás, a következőt válaszolta: „A korábbi munkámat gyerek mellett már nem tudom csinálni, nincs félretett pénzem, sem lakás, ahová tudnék költözni a kisfiammal. Hogyan is válhatnék el?”

Ez lenne hát egy önpuszító párkapcsolat ára?

Egy lakás és egy jól fizető állás? Ezekért cserébe képes egy nő feláldozni saját magát és a tartását? Miért megyünk a látszólag könnyebb ellenállás felé, amikor van más lehetőség is? Igen, a másik út rengeteg lemondással, küzdelemmel és fájdalommal jár, de egyben azzal az új eséllyel is, hogy önbizalmunkat visszanyerjük és megadjuk az esélyt annak, hogy egy őszinte, bizalmon alapuló, érett, egyenrangú kapcsolatot alakíthassunk ki egy arra alkalmas és érdemes, valódi társsal.

Győri Szilvia


szexuálpszichológus, tanácsadó szakpszichológus

Weboldal megtekintése: www.gyoriszilvia.hu

Privát üzenet küldése:

További bejegyzések »

KAPCSOLÓDÓ HOZZÁSZÓLÁSOK  Domi 2015-11-26 13:46
Teljesen igaza van az előttem szólónak, minden megcsalt nőnek akkora a szája mint a Bécsi kapu, ahelyett, hogy magukba néznének :)

  cs.joc 2013-08-10 16:22
Ezen az íráson kicsit kiakadtam..!!! ha tudja a NŐ,hogy a férje évek óta csalja,és hazudik,akkor NEM kell VÉLETLENÜL teherbe esni...!!!!! ....JA hogy eltart..!! aztán meg a GYEREK "érdekeire" hivatkozik..!! NA akkor ki a MEGÉLHETÉSI - RIBANC .????

Ugrás az oldal tetejére »

Untitled Document
Jozef »
  A nő illata, vagy inkább szaga? Az orális szex ötperces szabálya.

Camila Alan »
  Segítség! Titokban maszturbál a férjem!

Zsolt »
  Maszturbál a feleséged?


csók csábítás szerető szexuális élet szeretkezés orgazmus párkapcsolat pénisz orális szex megcsalás hímvessző udvarlás maszturbálás jó szex szexológus fogamzásgátlás szexuálpszichológus csikló szenvedélyes szerelem kielégülés szex szenvedély fogamzásgátlási módszerek szexjáték jó szerető csikló izgatása hódítás szingli hüvely rusz edit

Összes cimke megjelenítése/elrejtése »

kérdezz-felelek


Aktuális témák

Orgazmushoz vezető út

Szexmegvonással ne büntess!

Unalmassá vált a szex a nejemmel, mit tegyek?

Változatos, újdonságokkal teli szex, feltételek nélkül!

Csikló izgatása izgalommal

Teendők szeretkezés előtt

Hüvlyszárazság jelentkezett nálam, mit tehetek?

Maszturbál a férjem, rosszul érzem magam emiatt...

A kapuzárási pánik lehet hasznos is?

A fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos fontos tudnivalók

Csók és szájszag, avagy a bedőlt randik eltitkolt okai

Az első menstruáció, azaz nemi érés lányoknál

Casanovák, akik veszélyes vírusokat terjesztenek

Vedd el másét! - azaz szerető kereső

Amikor törik a párkapcsolat mindenki sérül

Nehezen jutok el az orgazmusig, mi lehet az oka?

Szeretsz még?

Skalpvadászat, azaz szex 50 férfival

A korai magömlés tönkretehet egy párkapcsolatot?

A szexet vadászó nők a romantika gyilkosai

További szex bejegyzések »Csatlakozz hozzánk Te is:

Facebook   YouTube  YouTube  RSS


A weboldal a Vénusz Centrum Kft tulajdona. © Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Nyilatkozat | Kapcsolat