Casanovák, akik veszélyes vírusokat terjesztenek


Győri Szilvia     2013-10-10       1 hozzászólás Megosztás:     

Lídia egy gyönyörű, élettel teli harmincas nő, aki a belvárosban él. Elégedett a karrierjével, abszolút megáll a saját lábán, rendszeres társasági életet él, tulajdonképpen mindene megvan, amire vágyik.

csábítás2 éve talált rá a nagy szerelem, ám amilyen csodálatosan indult minden, akkora rémálomba fordult a történet. Sándor egy jó kiállású, kifinomult stílusú, huncut tekintetű férfi, aki ha belép valahová, sok női szívet megdobogtat. Igazi alfa típus kívül, belül. Azonban akármennyire is ért a nők nyelvén, egyáltalán nem monogám. Sőt, hosszú távú, kizárólagos kapcsolatra teljesen alkalmatlan.

Egy látszólag csodálatos szerelem és a valóság

Lídia hosszú hónapokig egy látszólag romantikus kapcsolatban élt: gyönyörű csokrok, pezsgő, vacsorák, ajándékok, fergeteges szex, csábítás minden szinten, míg egy nap valami rossz érzéstől vezérelve rá nem akadt egy ki nem törölt sms-re. Mindannyian ismerjük a mondást: aki keres, az talál! Ez hatványozottan érvényes a párkapcsolatokra. Akkor szembesült először a ténnyel, hogy nincs egyedül. Borzasztó csalódott volt, ám Sándor hamar kimagyarázta magát és Lídia hitt neki, mert hinni akart. De ahogy teltek a hetek, nyilvánvalóvá vált, hogy az általa szeretett férfinak egy nő nem elég. Sorra derültek ki a hazugságok, sőt, mi több, gyűltek a közös ismerősök, akik szintén Sándor ágyát melegítették. Hosszú hónapokba telt, mire a sok-sok szeretői szálra fény derült és bár iszonyatos fájdalmakkal járt, Lídia végül ellenállt a kísértésnek és búcsút intett Sándornak. Azonban akkor már késő volt.

Szerelmi csalódás nemi betegséggel súlyosbítva

Egy reggel arra lett figyelmes, hogy valami nincs rendben, kezébe kapott egy kis tükröt és valami furcsa, szemölcsszerű elváltozást talált a gát környékén. Azonnal a sebészetre sietett, ahol a vizsgálat után nem mondtak neki semmit, csak továbbküldték a bőrgyógyászatra. Lídia számára ott, a recepción derült ki, hogy valami nemi betegsége van, amikor továbbküldték a bőr és nemibeteg gondozóba, ahol jött a következő megdöbbentő hír: csak 3 hét múlva tudnak időpontot adni. Csalódottan és kétségbeesetten távozott. Akármilyen kellemetlen tünetei voltak, várnia kellett. Egyetlen kulcsszó szerepelt az orvosi papíron: condyloma.
Haza sietett, majd interneten rákeresett a szóra és akkor tudatosult benne, hogy human papilloma vírusa van. Egy pillanat alatt összetört benne minden. Nem volt elég, hogy épp egy szerelmi csalódásból lábadozott, még egy súlyos fertőzést is összeszedett, aminek nemcsak szenvedett a tüneteitől, hanem egy életre hordozóvá is vált…

csábítás

Egy kapcsolat elején körültekintőnek kell lenni

Lídia 3 hét alatt megerősítette az immunrendszerét és mire vizsgálatra került a sor, már tünetmentes volt. Azonban sem a tünetek, sem a vele történtek nem múltak el nyomtalanul. Egy életre megtanulta, hogy sokkal éberebbnek és körültekintőbbnek kell lennie egy kapcsolatban. Ez nem jelent maximális bizalmatlanságot, de alaposságot és figyelmet igen. Lídiának is időbe telt, mire újra bízni tudott a férfiakban és meg tudta élni nőiességét, de képes volt optimista maradni és nyitni az emberek felé.

Védekezés és felelősség

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a védekezés és felelősség fontosságát, főleg egy kapcsolat kezdeti szakaszában, de ha egy Casanova karjaiban kötünk ki, annak is vannak jelei már viszonylag az elején, csak nem akarjuk látni őket. Hölgyek, gondoljátok végig, mit kockáztattok! Casanovák mindig is voltak és lesznek.

Mennyit ér számotokra egy kapcsolat és a szerelem illúziója?

Győri Szilvia


szexuálpszichológus, tanácsadó szakpszichológus

Weboldal megtekintése: www.gyoriszilvia.hu

Privát üzenet küldése:

További bejegyzések »

KAPCSOLÓDÓ HOZZÁSZÓLÁSOK  kiscsillag 2015-03-31 12:16
Kedves Győri Szilvia! Hogy lehet kideríteni, hogy egy férfi hordozza-e a hpv-t vagy más náluk tünetmentes vírust, mely a nők számára viszont igen veszélyes? Van olyan vizsgálat, ami ezt kimutatja?

Ugrás az oldal tetejére »

Untitled Document
Jozef »
  A nő illata, vagy inkább szaga? Az orális szex ötperces szabálya.

Camila Alan »
  Segítség! Titokban maszturbál a férjem!

Zsolt »
  Maszturbál a feleséged?


csók csábítás szerető szexuális élet szeretkezés orgazmus párkapcsolat pénisz orális szex megcsalás hímvessző udvarlás maszturbálás jó szex szexológus fogamzásgátlás szexuálpszichológus csikló szenvedélyes szerelem kielégülés szex szenvedély hüvely rusz edit fogamzásgátlási módszerek szexjáték jó szerető csikló izgatása hódítás szingli

Összes cimke megjelenítése/elrejtése »

kérdezz-felelek


Aktuális témák

Orgazmushoz vezető út

Szexmegvonással ne büntess!

Unalmassá vált a szex a nejemmel, mit tegyek?

Változatos, újdonságokkal teli szex, feltételek nélkül!

Csikló izgatása izgalommal

Teendők szeretkezés előtt

Hüvlyszárazság jelentkezett nálam, mit tehetek?

Maszturbál a férjem, rosszul érzem magam emiatt...

A kapuzárási pánik lehet hasznos is?

A fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos fontos tudnivalók

Csók és szájszag, avagy a bedőlt randik eltitkolt okai

Az első menstruáció, azaz nemi érés lányoknál

Casanovák, akik veszélyes vírusokat terjesztenek

Vedd el másét! - azaz szerető kereső

Amikor törik a párkapcsolat mindenki sérül

Nehezen jutok el az orgazmusig, mi lehet az oka?

Szeretsz még?

Skalpvadászat, azaz szex 50 férfival

A korai magömlés tönkretehet egy párkapcsolatot?

A szexet vadászó nők a romantika gyilkosai

További szex bejegyzések »Csatlakozz hozzánk Te is:

Facebook   YouTube  YouTube  RSS


A weboldal a Vénusz Centrum Kft tulajdona. © Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Nyilatkozat | Kapcsolat