Nehezen jutok el az orgazmusig, mi lehet az oka?


Győri Szilvia     2013-09-16       2 hozzászólás Megosztás:     

A Kérdés:

Tisztelt Hölgyem!
A problémám az, hogy egyre nehezebben jutok el az orgazmusig. Korábban az orális szex nagyon izgatott és eljuttatott a csúcsra. Most viszont fél egy óra szeretkezés is kell a sikerig, de még akkor sem mindig jön össze. Elkezdtem a hüvelytornát, de csak a hüvelyi orgazmus nem sikerül. Tudna segíteni mit tegyek? Esetleg gésa golyó? A G-pontom sajnos nem találom. Köszönöm válaszát!

Ybi

Kedves Yby!

Sajnos sem a korodról, sem a kapcsolatod időtartamáról és minőségéről nem áll rendelkezésre információ, egy dolog viszont biztos: az orgazmus egy kontrollvesztett állapot, ami azt jelenti, hogy mi nők úgy tudjuk megélni az orgazmust, ha valamilyen szinten bízunk a partnerünkben, van egyfajta érzelmi stabilitás és képesek vagyunk a rá bízni magunkat, vagyis átadni a kontrollt. Ezek alapján érdemes átgondolni, hogy a kapcsolatodban változott-e valami az utóbbi időben.
Persze ilyenkor az egyéb, nem lelki tényezőket ki kell zárni, de ha nem váltottál fogamzásgátlót az utóbbi időben, nem állsz tartósan gyógyszeres kezelés alatt és egészséges vagy, valamint nagyobb stressznek, krízisnek sem vagy újabban kitéve, akkor az érzelmi oldalon kell keresgélni.

A hüvelytorna hasznos, ha van kedved, a gésa golyókat is kipróbálhatod, de nem biztos, hogy az eszközválasztáson múlik mindez. Azt javaslom, az együttlétek alatt is picit próbáld meg elengedni azt, hogy mindenáron az orgazmusra törekedj, figyelj most elsősorban az érintésekre, az érzéseidre, a köztetek lévő intimitást próbáld mélyebben megélni, engedd bele magad az együttlét által létrejött élménybe bármilyen cél nélkül.

 

Győri Szilvia
A hímvessző mérete az évekkel csökkenhet? (50 éven felül)? Miért  ismerik el nehezen a férfiak, ha merevedési zavaraik vannak? S ha  végre  orvoshoz mennek 1/4, 1/2 tablettát vesz be? (ami persze nem   használ...) Miért hiszi hosszú házasság után a férfi, hogy minimális  előjáték után 2  perc elég a nőnek? Mit lehet tenni? Válaszát előre is  köszönöm!


Rosslyn


1. Igen a hímvessző mérete csökkenhet, a férfiak életkorának  előrehaladtával,a zsugorodás mértéke több tényezőtől függ, például a  pénisz ereinek elmeszesedésének mértékétől is.


2. A férfiaknak borzasztó önértékelési problémát képes gerjeszteni a  merevedési zavar. A férfiak nagyon motiváltak és a terápiák során nagyon  együttműködnek, mert próbálnak megoldást találni a problémájukra. Ha a  párjuknak nem is szívesen ismerik el, a terapeuta előtt nyíltan tudnak  beszélni a gondjaikról.


3. A férfiak véleményem szerint azt hiszik amit a nők elhitetnek  velük. Hosszú házasság során a férfinak már meg kellett tanulnia, hogy a  párjának mire, mennyi időre van szüksége a kielégüléshez. A megfelelő  kommunikáció hiánya a fő probléma általában. Azt hiszi két perc  elég?Akkor meg kell neki mondani, hogy nem elég, hanem pl 25 percet  szeretne,és akkor nem fogja hinni,hogy 2 perc elég. Az egy másik kérdés,  hogy ezután mit tesz a férfi, de legalább már hinni nem fogja, hogy elég  az a 2 perc.


Kovács Beáta


Győri Szilvia


szexuálpszichológus, tanácsadó szakpszichológus

Weboldal megtekintése: www.gyoriszilvia.hu

Privát üzenet küldése:

További bejegyzések »

KAPCSOLÓDÓ HOZZÁSZÓLÁSOK  Maya 2014-11-01 19:13
Kedves Szilvia! Nekem pont az a gondom, hogy annyira rágörcsölök arra, hogy "jaj csak sikerüljön elmenni", hogy feszülten figyelem az érzést, hogy jön-e vagy sem. Van arra valami mód, hogy "megtanuljam" elengedni magam, és nem erre koncentrálni? Köszönöm.

  Maya 2014-11-01 19:13
Kedves Szilvia! Nekem pont az a gondom, hogy annyira rágörcsölök arra, hogy "jaj csak sikerüljön elmenni", hogy feszülten figyelem az érzést, hogy jön-e vagy sem. Van arra valami mód, hogy "megtanuljam" elengedni magam, és nem erre koncentrálni? Köszönöm.

Ugrás az oldal tetejére »

Untitled Document

kérdezz-felelek


iuiab »
  Segítség! Titokban maszturbál a férjem!

Jozef »
  A nő illata, vagy inkább szaga? Az orális szex ötperces szabálya.

Zsolt »
  Maszturbál a feleséged?


csók csábítás szerető szexuális élet szeretkezés orgazmus párkapcsolat pénisz orális szex megcsalás hímvessző udvarlás maszturbálás jó szex szexológus fogamzásgátlás szexuálpszichológus csikló szenvedélyes szerelem kielégülés szex szenvedély fogamzásgátlási módszerek szexjáték jó szerető csikló izgatása hódítás szingli hüvely rusz edit

Összes cimke megjelenítése/elrejtése »


Aktuális témák

Orgazmushoz vezető út

Szexmegvonással ne büntess!

Unalmassá vált a szex a nejemmel, mit tegyek?

Változatos, újdonságokkal teli szex, feltételek nélkül!

Csikló izgatása izgalommal

Teendők szeretkezés előtt

Hüvlyszárazság jelentkezett nálam, mit tehetek?

Maszturbál a férjem, rosszul érzem magam emiatt...

A kapuzárási pánik lehet hasznos is?

A fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos fontos tudnivalók

Csók és szájszag, avagy a bedőlt randik eltitkolt okai

Az első menstruáció, azaz nemi érés lányoknál

Casanovák, akik veszélyes vírusokat terjesztenek

Vedd el másét! - azaz szerető kereső

Amikor törik a párkapcsolat mindenki sérül

Nehezen jutok el az orgazmusig, mi lehet az oka?

Szeretsz még?

Skalpvadászat, azaz szex 50 férfival

A korai magömlés tönkretehet egy párkapcsolatot?

A szexet vadászó nők a romantika gyilkosai

További szex bejegyzések »Csatlakozz hozzánk Te is:

Facebook   YouTube  YouTube  RSS


A weboldal a Vénusz Centrum Kft tulajdona. © Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Nyilatkozat | Kapcsolat