Szorítsatok lányok, azaz éljen a hüvelytorna!


Kovács Beáta     2013-05-03       1 hozzászólás Megosztás:     

Sokat beszélünk a férfiak péniszméretéről, kicsi, nagy, pont jó hallhatjátok a lányok között egy (ki)beszélgetés alkalmával. Pénisznövelő műtétek, krémek, technikák, tele van vele az internet.

hüvelyDe mi van a nőkkel? Sokkal kevesebbet foglalkoznak a nő hüvelyméreteivel. Sok problémát tud az is okozni, ha a nőnek túl tág a hüvelye. Ennek oka lehet anatómiai adottság, több gyermek szülése után, illetve egyéb egészségügyi okokból.

Péter mesélt erről:

Katával minden passzolt az első perctől, ugyanazokat a dolgokat szeretjük, közös hobbink a vitorlázás. Az első szeretkezés nagyon nagy csalódás volt, a behatolás után semmit nem éreztem, olyan tág volt, hogy semmilyen fizikális inger nem ért. A péniszem le is lankadt, nagyon kellemetlen volt, mert igazán tetszett a lány. Legközelebb próbálkoztam hátulról, összetettem a lábait, de igy is, mintha egy mély kráter lett volna. Kata látszólag nem tudott erről, még vigasztalt is, hogy mindenkivel előfordul, hogy lelankad, biztos nagyon izgulok. Fogalmam sem volt, hogy mondjam el neki mi a problémám. Végül megbeszéltük, hogy nem megy ez nekünk és legyünk csak barátok. Azóta is együtt vitorlázunk, versenyeket is nyertünk, de soha többet nem került szóba, hogy több is legyen köztünk. Néha eszembe jut, hogy is mondhattam volna el neki, hogy mi a problémám.

Mi az igazi probléma?

Láthatjátok, sokszor szóba sem kerül, hogy mi az igazi probléma. Pedig hüvelytornával, különböző gyakorlatokkal a hüvely izma is erősíthető.

Azok a nők akik kifejlesztik ezen technikákat, nagyon nagy élvezetet tudnak nyújtani a férfiaknak szeretkezés közben. Egy jól irányzott hüvelyizom szorítással a párotokat az egekbe repíthetitek. Persze sok és rendszeres gyakorlás szükséges, de van még egy jó hírem számotokra. Orgazmus problémákkal küzdő hölgyeknél is nagyon hatásosak ezek a mozdulatsorok, sokkal gyorsabban és mélyebb orgazmust lehet elérni, ha a hüvelytornát rendszeresen alkalmazzátok.

hüvely

Petra meséli:

Olvastam az interneten a hüvelytornáról, és mivel rendszeresen edzem,és fontos a külsőm, gondoltam a belső izmaimmal is foglalkozom edzés közben. Pár hét után fantasztikus eredményeket értem el, a párom pénisze az átlagosnál kicsit kisebb ami hát kimondatlanul, de zavart. A  hüvelytorna gyakorlása közben azt éreztem, hogy egyre jobban passzolunk, két hónap után már teljesen kitöltötte a hüvelyemet és mindenhol  éreztem őt.

A hüvelytornák, és erősítő izomgyakorlatok nagyon sok problémára hatásosak, észrevétlenül akár munka közben is tudjátok gyakorolni. Érdemes elkezdenetek, mert egy mélyebb  gyönyört tudtok magatoknak és a párotoknak is okozni.

 

Kovács Beáta


szexológus, szexuálterapeuta

Weboldal megtekintése: www.szextanacsok.hu

Privát üzenet küldése:

További bejegyzések »

KAPCSOLÓDÓ HOZZÁSZÓLÁSOK  xs 2014-01-13 13:31
sacd

Ugrás az oldal tetejére »

Untitled Document
Jozef »
  A nő illata, vagy inkább szaga? Az orális szex ötperces szabálya.

Camila Alan »
  Segítség! Titokban maszturbál a férjem!

Zsolt »
  Maszturbál a feleséged?


csók csábítás szerető szexuális élet szeretkezés orgazmus párkapcsolat pénisz orális szex megcsalás hímvessző udvarlás maszturbálás jó szex szexológus fogamzásgátlás szexuálpszichológus csikló szenvedélyes szerelem kielégülés szex szenvedély fogamzásgátlási módszerek szexjáték jó szerető csikló izgatása hódítás szingli hüvely rusz edit

Összes cimke megjelenítése/elrejtése »

kérdezz-felelek


Aktuális témák

Orgazmushoz vezető út

Szexmegvonással ne büntess!

Unalmassá vált a szex a nejemmel, mit tegyek?

Változatos, újdonságokkal teli szex, feltételek nélkül!

Csikló izgatása izgalommal

Teendők szeretkezés előtt

Hüvlyszárazság jelentkezett nálam, mit tehetek?

Maszturbál a férjem, rosszul érzem magam emiatt...

A kapuzárási pánik lehet hasznos is?

A fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos fontos tudnivalók

Csók és szájszag, avagy a bedőlt randik eltitkolt okai

Az első menstruáció, azaz nemi érés lányoknál

Casanovák, akik veszélyes vírusokat terjesztenek

Vedd el másét! - azaz szerető kereső

Amikor törik a párkapcsolat mindenki sérül

Nehezen jutok el az orgazmusig, mi lehet az oka?

Szeretsz még?

Skalpvadászat, azaz szex 50 férfival

A korai magömlés tönkretehet egy párkapcsolatot?

A szexet vadászó nők a romantika gyilkosai

További szex bejegyzések »Csatlakozz hozzánk Te is:

Facebook   YouTube  YouTube  RSS


A weboldal a Vénusz Centrum Kft tulajdona. © Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Nyilatkozat | Kapcsolat