Orgazmus színház


Kovács Beáta     2012-12-21       0 hozzászólás Megosztás:     

A kutatómunkám során egy kérdőívben arra a kérdésre, hogy játszottál-e már meg  a párodnak orgazmust, a 188 válaszadó lányból 142 válaszolt igennel. 

női orgazmusA kérdőívben magukat leszbikusnak illetve biszexuálisnak vallók, viszont mind nemmel válaszoltak, de ők majdnem minden együttlétkor segédeszközöket is használnak közösen. A vizsgálatom alanyai közül a heteroszexuálisak játszottak el már orgazmust.

A férfiak jutalomként élik meg a női orgazmust

A férfiak nagy része a partnere orgazmusát egyféle jutalomként, piros pontként értelmezi, mely a szexuális teljesítőképességének képzeletbeli ellenőrzőjében gyűjthető. Ha a nő nem jut el az orgazmusig akkor a férfi nem lehet egészen nyugodt szeretői képességeit illetően, gondolják. A férfiak nagyfokú várakozása a nők orgazmusa iránt végül a „színlelt”orgazmus felfedezéséhez vezethet. Hisz ki ne szeretne piros pontot adni a párjának.

Te színleltél már orgazmust?

A megkérdezett lányok nagy része színlelt már orgazmust, ami nem is nagyon nehéz nekik, mert a partnerük nagy része esküdni merne, hogy sosem ejtették át őket színlelt orgazmussal. A beszélgetések során egyértelművé vált, hogy a lányok nagyon gyakran játsszák el az orgazmust és nem gondolják, hogy ettől a szeretkezésük értéke csökkenne. Jól érzik magukat szeretkezés közben orgazmus nélkül is, nincs nagy hiányérzetük. Ha nem sikerül orgazmust elérniük később akár pár perc múlva a fürdőszobában önkielégítéssel ezt hamar elérik, így nem maradnak kielégületlenek.

A legelső szeretkezésnek tökéletesnek kell lennie

A mélyinterjúk során több lány is mesélte, hogy amikor megismerkedett a partnerével, eljátszotta az orgazmust, mert félt attól, hogy ha esetleg elmondja, hogy nem volt az akkor a partnere elhagyja. Az elején mindenki a legjobb arcát szeretné mutatni a kapcsolatban, a legelső szeretkezésnek tökéletesnek kell lenni, gondolják, és valljuk be tényleg nem nehéz becsapni a fiúkat ezen a téren. 3-4 hónap hazudozás után, amikor már erősebb a kapcsolat, igen nehéz odaállni a fiú elé, hogy figyu eddig hazudtam, de akkor most csináljuk már így, vagy úgy, és akkor nekem is jó lesz.

női orgazmus


25-30 orgazmus egy éjszaka már gyanús! Orgazmus színházat láthattál!

A fiúk egyébként is hajlamosak dicsekedni a barátaiknak, hogy a csajuk hányszor elégült ki az éjszaka, hallottam már 25-30 orgazmusról is. A  fiú elhitte, hogy az este megismert lánykának az első szexnél (inkább nem hívnám szeretkezésnek) a lánynak 30!! orgazmusa volt (biztos a Szini tanodába jár..) Rosszabb esetben a jelenlegi barátnőjüknek mesélik a fiúk, hogy hú az előző barátnőmnek 10-szer volt egy éjszaka. Na ezek után a szerencsétlen lányka, aki amúgy is borzasztóan féltékeny a titokzatos (na jó annyira nem az a facebook-on már lecsekolták az összes barátnővel) lányra, próbáljon meg nem elélvezni legalább ennyiszer. Mintha már ez is a mai korunk teljesítménykényszerének egy vonzata lenne.

Azért van remény lányok! Egy következő írásomban tanácsokat kaptok, hogy hogyan tudtok ezen változtatni.

Te játszottál már el orgazmust?

 

Kovács Beáta


szexológus, szexuálterapeuta

Weboldal megtekintése: www.szextanacsok.hu

Privát üzenet küldése:

További bejegyzések »

ÚJ HOZZÁSZÓLÁS

* Név:


* Hozzászólás:


* Ellenőrző kód:
Ugrás az oldal tetejére »

Untitled Document
Jozef »
  A nő illata, vagy inkább szaga? Az orális szex ötperces szabálya.

Camila Alan »
  Segítség! Titokban maszturbál a férjem!

Zsolt »
  Maszturbál a feleséged?


csók csábítás szerető szexuális élet szeretkezés orgazmus párkapcsolat pénisz orális szex megcsalás hímvessző udvarlás maszturbálás jó szex szexológus fogamzásgátlás szexuálpszichológus csikló szenvedélyes szerelem kielégülés szex szenvedély hüvely rusz edit fogamzásgátlási módszerek szexjáték jó szerető csikló izgatása hódítás szingli

Összes cimke megjelenítése/elrejtése »

kérdezz-felelek


Aktuális témák

Orgazmushoz vezető út

Szexmegvonással ne büntess!

Unalmassá vált a szex a nejemmel, mit tegyek?

Változatos, újdonságokkal teli szex, feltételek nélkül!

Csikló izgatása izgalommal

Teendők szeretkezés előtt

Hüvlyszárazság jelentkezett nálam, mit tehetek?

Maszturbál a férjem, rosszul érzem magam emiatt...

A kapuzárási pánik lehet hasznos is?

A fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos fontos tudnivalók

Csók és szájszag, avagy a bedőlt randik eltitkolt okai

Az első menstruáció, azaz nemi érés lányoknál

Casanovák, akik veszélyes vírusokat terjesztenek

Vedd el másét! - azaz szerető kereső

Amikor törik a párkapcsolat mindenki sérül

Nehezen jutok el az orgazmusig, mi lehet az oka?

Szeretsz még?

Skalpvadászat, azaz szex 50 férfival

A korai magömlés tönkretehet egy párkapcsolatot?

A szexet vadászó nők a romantika gyilkosai

További szex bejegyzések »Csatlakozz hozzánk Te is:

Facebook   YouTube  YouTube  RSS


A weboldal a Vénusz Centrum Kft tulajdona. © Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Nyilatkozat | Kapcsolat