Mennyire bevállalósak a párok?


Oszkó Zsuzsanna     2013-04-19       1 hozzászólás Megosztás:     

Nemrég egy eset kíváncsivá tett, hogy milyen eszközökhöz nyúlnak a párok, ha kicsit hétköznapivá, rutinná, unalmassá vált a szexuális életük.
Bevetnek-e szex játékokat a jó szex érdekében?

szex játékGábor és Kriszta több éve alkotnak egy párt, havonta kb. kétszer bújnak ágyba, de általában a forgatókönyv mindig ugyanaz: csókolózás, egy kis simogatás, behatolás, és kész. Rákérdezve, mennyire vágynak a másikra, és mennyire élvezik az együttléteket, mindketten azt válaszolták: ugyan a statisztikánk átlagos, de az élvezet valahol elveszett.

Mit tehetnek a párok, hogy feldobják a szexet?

Kis közvélemény kutatást végezve az alábbiakat tapasztaltam:

Legtöbb esetben a párok nem is érzékelik, hogy az élvezet, az izgalom eltűnt és változtatásra lenne szükség a jó szexhez.

Ha mégis próbálnak változtatni, az alábbi lehetőségek merülnek fel:

Kipróbálnak egy új pózt, vagy esetleg a lakás más helyszínén esnek egymásnak, és itt alapvetően be is zárul a kör. Sok pár nincsen tisztában a bevethető eszközök sokaságával, egyáltalán nem bevállalósak. A szex továbbra is tabu téma köztük, csak a begyakorlott mozdulatok térnek vissza és vissza. Pedig egy kis nyitottsággal, egymás felé bevallott vágyak/elképzelések feltárásával, csábítási játszmákkal nagyon hamar megfűszereződhetnek a szexuális együttlétek.

Mivel fűszerezhető meg a jó szex?

Elsőként figyelj oda a másikra. Figyeld a visszajelzéseit. Egyértelmű jelzést fogsz kapni, hogy pl. nyalakodj többet a csiklónál, hatolj be erőteljesebben az ujjaiddal, vagy szopogasd lágyabban a mellbimbóját; esetleg mozgasd gyorsabb tempóban a kezed, vagy a nyelvedet is használd a makk körül. Ha ez mégsem menne, üljetek le és beszéljétek meg, mi esne jól a másiknak. Mire vágyna igazán? És váltsátok valóra őket.

Vagy ne szégyellj magadhoz nyúlni. Semmi hátborzongató nincs abban, ha úgy simogatod magad, ahogy kívánod, vagy pasiként kézzel erősítesz rá a merevedésedre. Ez akár még fel is tüzelheti a párodat. Izgasd a csiklód, a melleid, törekedj izgalmad fokozására.

Néha cseréljétek fel a szerepeket. Egyszer a pasi legyen irányító, máskor a nő. Használjátok ki, hogy ilyenkor a te kezedben van az irányítás.

Lásd, hogy a szex nemcsak közösülésből áll. Próbáljátok ki, hogy egyszer-egyszer egymást elégítitek ki orálisan és kézzel, anélkül, hogy behatolás lenne a vége. Orgazmust elérni és kielégülni nemcsak aktus által lehet.

De akár egymás előtt is maszturbálhattok. Ha ennyire megnyílsz a másiknak, az a párkapcsolat és szexuális élet egy magasabb fokozatát is mutatja.

Vagy használjatok vibrátort az élvezetek sokszorozására. Ha a pasi nem zárkózik el ettől, kényeztethet vibrátorral, akár ki is elégíthet, mire cserébe te is megjutalmazhatod egy kis szájmunkával.

szex játék

Gáborral és Krisztával való közös munkánk során lépésről lépésre haladva hoztuk vissza az izgalmat. Felbontottuk a gátlásokat, megnyíltak egymásnak a szexuális vágyaikat, félelmeiket, viszolygásaikat illetően.
Gábor így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: soha nem beszéltünk Krisztával arról, mennyire esik jól neki, amit művelek vele az ágyban. Kiderült, hogy ő sokkal bevállalósabb lenne, de félt, hogy rosszat fogok gondolni róla. Azóta beépítettük az együttlétekbe az orális izgatást, ami mindkettőnknek hihetetlen élményt nyújt. Legutóbb pedig bevetettünk egy vibrátort is. Izgató volt látni Krisztát mennyire felpörgeti, hogy ebben a formában izgatom. És ez engem is még jobban beindított.

Te mennyire vagy bevállalós szex során? Mi az, ami bevált a pároddal fűszerezésként? Milyen szex játékokkal dobjátok fel az együttléteket?

Oszkó Zsuzsanna


szexuálpszichológus

Weboldal megtekintése: www.szexhelp.hu

Privát üzenet küldése:

További bejegyzések »

KAPCSOLÓDÓ HOZZÁSZÓLÁSOK  Hj 2016-06-23 05:43
Csicskaoldal

Ugrás az oldal tetejére »

Untitled Document
Jozef »
  A nő illata, vagy inkább szaga? Az orális szex ötperces szabálya.

Camila Alan »
  Segítség! Titokban maszturbál a férjem!

Zsolt »
  Maszturbál a feleséged?


csók csábítás szerető szexuális élet szeretkezés orgazmus párkapcsolat pénisz orális szex megcsalás hímvessző udvarlás maszturbálás jó szex szexológus fogamzásgátlás szexuálpszichológus csikló szenvedélyes szerelem kielégülés szex szenvedély fogamzásgátlási módszerek szexjáték jó szerető csikló izgatása hódítás szingli hüvely rusz edit

Összes cimke megjelenítése/elrejtése »

kérdezz-felelek


Aktuális témák

Orgazmushoz vezető út

Szexmegvonással ne büntess!

Unalmassá vált a szex a nejemmel, mit tegyek?

Változatos, újdonságokkal teli szex, feltételek nélkül!

Csikló izgatása izgalommal

Teendők szeretkezés előtt

Hüvlyszárazság jelentkezett nálam, mit tehetek?

Maszturbál a férjem, rosszul érzem magam emiatt...

A kapuzárási pánik lehet hasznos is?

A fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos fontos tudnivalók

Csók és szájszag, avagy a bedőlt randik eltitkolt okai

Az első menstruáció, azaz nemi érés lányoknál

Casanovák, akik veszélyes vírusokat terjesztenek

Vedd el másét! - azaz szerető kereső

Amikor törik a párkapcsolat mindenki sérül

Nehezen jutok el az orgazmusig, mi lehet az oka?

Szeretsz még?

Skalpvadászat, azaz szex 50 férfival

A korai magömlés tönkretehet egy párkapcsolatot?

A szexet vadászó nők a romantika gyilkosai

További szex bejegyzések »Csatlakozz hozzánk Te is:

Facebook   YouTube  YouTube  RSS


A weboldal a Vénusz Centrum Kft tulajdona. © Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Nyilatkozat | Kapcsolat