Hogyan kell csókolózni?


Dr. Rusz Edit     2012-11-28       2 hozzászólás Megosztás:     

Mindenki életében megmarad az első csók élménye, íze, zamata, esetleg íztelensége.

csókBevésődés /imprinting - Konrad Lorenz  világhírű etológus szavaival /, mert hosszú időre meghatározó lehet az igény és az elvárás függvényében.
Aki szerencsés, jó "tanítómester" karjaiban kóstolja meg ezt a Csodát.  Itt most nem "ovis pusziról" beszélünk, hanem amikor a csók összefüggésben van az érzelmi, lelki és testi vággyal.

Első csók

Ez a bizonyos  első csók általában serdülőkorban csattan el, mert a nemi érés, a női-férfi szerep első igazi, a szexszel összefüggésben lévő élménye beköszönt az érésben lévő lányka, fiúcska életébe.
Bátortalan, de az illető fiatal érzi, hogy ez egy bekábulásra, érzelmi tobzódásra "okot" adó isteni  csoda. Még nincs tapasztalat, nincs tudati ráhangolódás, de izgalmas és felemelő érzés.

Édes bizsergés...

A két finom, puha ajak megkeresi és megtalálja  egymást és valami édes bizsergés lesz urrá az egész testen. Megszűnik a környezet, a világ és csak issza a pár a másik csókjának édes ízét.

Csodálatos kábulat

Nem a tudat vezérli, hanem az ösztön, amely a tudatalattiból támad fel és vágyja hogy még tartson sokáig ez a csodálatos kábulat. Birtokba venni a másik érzékiségét, édes puha ajkát, nyelvét és édes ölelését. Ha a csók egy érezelmi kapcsolatban csattan el, akkor a tudatnak nincs szerepe, az ösztönök megteszik, amit kell. Ha a csók - valami más tudati célból, nem beérett érzelmi kötelékből - jön létre, akkor vagy birtokló, behódoló,  agresszív /nagyon nyelves és nyálas/, nem finoman érzéki.

első csók

Jöjjenek az érzelmek

Ez a csók "csak" arra szolgál, hogy segítségével elinduljon egy szexuális  történet. Ez a  cél elérése céljából történik és nem a csók finom érzéki, a pillanat tökéletes  megélésének a gazdagítását kínálja fel. Igényeld az érzelem jelenlétét, a csók minden finom elemének az átélését, és tudd, hogy a  csók a legintimebb része egy kibontakozó szerelmi történetnek, egy érzelmi, érzéki kapcsolatnak.

Akarj és tudj jól csókolni, tanulj meg, tanítsd meg a másikat is ennek a "gyönyörnek" a megélésére. Nem születünk profi adottsággal, de tanulja meg mindenki, hogy ez az intimitás legédesebb eleme.

Neked milyen volt az első csók?

Dr. Rusz Edit


okleveles klinikai szakpszichológus, szexuálpszichológus

Weboldal megtekintése: www.ruszedit.com

Privát üzenet küldése:

További bejegyzések »

KAPCSOLÓDÓ HOZZÁSZÓLÁSOK  Amanda 2013-03-24 11:45
Ricsi, annyira jó Neked, életed egyik legszebb élménye előtt vagy. :) Mindenki volt így. 13 évesen azért nem kell ezt elkapkodni. Megfogtad már a kezét? Vittél neki virágot? Adtál puszit az arcára? Nem szabad letámadni a kiszemeltedet, udvarolj neki, írj levelet, mutasd ki az érzéseidet, és ha viszonzásra talál, akkor érdemes csak azon gondolkodni, hogy megcsókold. Ha adtál puszit az arcára, és a szájára, akkor egy romantikus pillanatban jöhet a csók. Egyszerűen csak elmélyíted a szájra puszit, és simogatod a nyelveddel az övét, azonnal tudni fogod hogyan kell, ezt mindenki érzi ösztönösen. :)

  Szepesi Ricsi 2013-03-21 18:07
13 évesen meg akarok csókolni egy 13 éves lányt és nem tudom hogy hogy kel mert még ez az első tudtok nekem segiteni?:))))

Ugrás az oldal tetejére »

Untitled Document
Jozef »
  A nő illata, vagy inkább szaga? Az orális szex ötperces szabálya.

Camila Alan »
  Segítség! Titokban maszturbál a férjem!

Zsolt »
  Maszturbál a feleséged?


csók csábítás szerető szexuális élet szeretkezés orgazmus párkapcsolat pénisz orális szex megcsalás hímvessző udvarlás maszturbálás jó szex szexológus fogamzásgátlás szexuálpszichológus csikló szenvedélyes szerelem kielégülés szex szenvedély fogamzásgátlási módszerek szexjáték jó szerető csikló izgatása hódítás szingli hüvely rusz edit

Összes cimke megjelenítése/elrejtése »

kérdezz-felelek


Aktuális témák

Orgazmushoz vezető út

Szexmegvonással ne büntess!

Unalmassá vált a szex a nejemmel, mit tegyek?

Változatos, újdonságokkal teli szex, feltételek nélkül!

Csikló izgatása izgalommal

Teendők szeretkezés előtt

Hüvlyszárazság jelentkezett nálam, mit tehetek?

Maszturbál a férjem, rosszul érzem magam emiatt...

A kapuzárási pánik lehet hasznos is?

A fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos fontos tudnivalók

Csók és szájszag, avagy a bedőlt randik eltitkolt okai

Az első menstruáció, azaz nemi érés lányoknál

Casanovák, akik veszélyes vírusokat terjesztenek

Vedd el másét! - azaz szerető kereső

Amikor törik a párkapcsolat mindenki sérül

Nehezen jutok el az orgazmusig, mi lehet az oka?

Szeretsz még?

Skalpvadászat, azaz szex 50 férfival

A korai magömlés tönkretehet egy párkapcsolatot?

A szexet vadászó nők a romantika gyilkosai

További szex bejegyzések »Csatlakozz hozzánk Te is:

Facebook   YouTube  YouTube  RSS


A weboldal a Vénusz Centrum Kft tulajdona. © Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Nyilatkozat | Kapcsolat