Gátlások és a szex


Kovács Beáta     2013-07-02       1 hozzászólás Megosztás:     

Fiatal lányokkal, fiúkkal beszélgetve, de még érett asszonyoknál is sokszor hallom, hogy azt mondják, hogy azért nem tesznek meg valamit szeretkezés közben, mert az ciki.

szeretkezésAz orális szex ciki?

Most ne valami extrém dolgokra gondoljatok. Egyszerű dolgok ezek, pl. lovagló pózban szeretkezés, vagy orális szex. A gátlások és a félelmek az ágyban megnehezítik a kiegyensúlyozott nemi kapcsolatot. Ha azért nem teszel meg valamit, bár nagyon szeretnéd, mert attól félsz, hogy besülsz, vagy nem úgy sikerül, ahogy kellene, akkor neked szól ez a cikk.

Barbara : a párom mindig kéri, hogy üljek bele, mert nagyon szeret így szeretkezni  az előző barátnőjével menyire szerették így, és milyen ügyes volt ebben a lány.

A szeretkezést megmérgezheti az előző  barátról(nőről) való ömlengés, hogy  ügyes volt, milyen jó volt vele, ezek a szavak már önmagukban gátlásokat idézhetnek elő, hisz eleve egy olyan magas mércét állítanak fel a jelenlegi partnernek, hogy ha még át is tudná ugrani, nem fogja merni megtenni.

Hidd el, az ex sem volt tökéletes!

Barbara gondolataiban állandóan egy tökéletes nőt látott a párjával, aki mindenféle baki nélkül kielégíti a párját, mint a pornófilmekben ahol a tökéletes külsejű határozott vonzó amazon a szuper férfival szeretkezik. A párja többször kérte, hogy szeretkezzenek ebben a pózban, de Barbara mindig kihátrált. A párja nem értette, hogy miért nem szeretné ezt az egyszerű dolgot. A beszélgetéseink során természetesen felszínre kerültek az okok és a miértek. Sikerült megbeszélniük, hogy nem áradoznak az előző kapcsolatokról, mert azok démonként hatnak a szerelmi életükre.

Hogyan lesz egy bókból sértődés, és gátlás

Kingának is a lovagló pózzal volt problémája, kissé túlsúlyos volt és amikor először szeretkezett így Péterrel a párjával ő azt mondta neki, hogy milyen aranyosan remeg a pociján kis hájacska. Na ezek után Kinga rémálmává vált, hogy a hasát nézi a párja. Ez a kis ártatlannak tűnő megjegyzés, ami mint később ki is derült inkább bók volt, mint sértés, olyan gátlásokat alakított ki Kingában, ami miatt ezt a pózt nem szerette többé. Amikor beszélgettünk és megkérdeztem Pétert, hogy mit szeret a barátnőjében, a pociját említette meg másodikként. Szerette a teltebb nőket ezért is választotta Kingát.

lovagló póz

Láthatjátok sokszor egy ártatlannak tűnő megjegyzés, egy félreértett bók kialakíthat a másik félben olyan gátlásokat és félemelet ami miatt próbál kikerülni bizonyos helyzeteket és pózokat a szeretkezés alatt.

Természetes az a vágyatok, hogy a párotoknál ti szeretnétek a legek lenni,a legügyesebbek a legösszeillőbbek az ágyban. Ezek a véletlenül kimondott szavak a másik félbe beleégnek és elkezdenek negatív gondolatokat, gátlásokat ébreszteni.

Van olyan szituáció amit emiatt kerülsz szeretkezés közben?

Kovács Beáta


szexológus, szexuálterapeuta

Weboldal megtekintése: www.szextanacsok.hu

Privát üzenet küldése:

További bejegyzések »

KAPCSOLÓDÓ HOZZÁSZÓLÁSOK  Dóra 2019-12-13 15:21
Egy több éves kapcsolatból léptem ki hónapokkal ezelőtt. A kapcsolat előtt gátlástalan voltam és mindent ki szerettem volna próbálni az ágyban.. minden őrültségben benne voltam. Viszont ebben a hosszú kapcsolatból kilépve, ahol 10-ből 9,5 x visszautasítottak és pl. kiröhögtek egy szexi fehérnemű miatt. Azóta van párom, viszont sajnos nagyon gátlásos lettem.. nem merek kezdeményezni, nem merek egy fehérneműt felvenni sőt olyan pózokat se merek kipróbálni vele, amiben tudom, hogy nagyon jó vagyok. Hihetetlenül zavar ez a dolog. Mit tegyek, hogy le tudjam küzdeni ezeket a gátlásokat?

Ugrás az oldal tetejére »

Untitled Document
Jozef »
  A nő illata, vagy inkább szaga? Az orális szex ötperces szabálya.

Camila Alan »
  Segítség! Titokban maszturbál a férjem!

Zsolt »
  Maszturbál a feleséged?


csók csábítás szerető szexuális élet szeretkezés orgazmus párkapcsolat pénisz orális szex megcsalás hímvessző udvarlás maszturbálás jó szex szexológus fogamzásgátlás szexuálpszichológus csikló szenvedélyes szerelem kielégülés szex szenvedély fogamzásgátlási módszerek szexjáték jó szerető csikló izgatása hódítás szingli hüvely rusz edit

Összes cimke megjelenítése/elrejtése »

kérdezz-felelek


Aktuális témák

Orgazmushoz vezető út

Szexmegvonással ne büntess!

Unalmassá vált a szex a nejemmel, mit tegyek?

Változatos, újdonságokkal teli szex, feltételek nélkül!

Csikló izgatása izgalommal

Teendők szeretkezés előtt

Hüvlyszárazság jelentkezett nálam, mit tehetek?

Maszturbál a férjem, rosszul érzem magam emiatt...

A kapuzárási pánik lehet hasznos is?

A fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos fontos tudnivalók

Csók és szájszag, avagy a bedőlt randik eltitkolt okai

Az első menstruáció, azaz nemi érés lányoknál

Casanovák, akik veszélyes vírusokat terjesztenek

Vedd el másét! - azaz szerető kereső

Amikor törik a párkapcsolat mindenki sérül

Nehezen jutok el az orgazmusig, mi lehet az oka?

Szeretsz még?

Skalpvadászat, azaz szex 50 férfival

A korai magömlés tönkretehet egy párkapcsolatot?

A szexet vadászó nők a romantika gyilkosai

További szex bejegyzések »Csatlakozz hozzánk Te is:

Facebook   YouTube  YouTube  RSS


A weboldal a Vénusz Centrum Kft tulajdona. © Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Nyilatkozat | Kapcsolat