Csók, szerető, megcsalás


Kovács Beáta     2013-01-14       2 hozzászólás Megosztás:     

Tetszik a munkahelyeden egy férfi, aki mindig azokkal az igéző szemekkel néz rád? Megremegsz, ha a közelében vagy?

megcsalásReggel amikor felkelsz a párod mellől azzal a gyomrodban remegő érzéssel választod ki a legcsinosabbnak tartott ruhádat?
Az évek óta tartó sikertelen fogyókúrák után, most könnyedén ledobtad azt a pár kiló súlyfelesleged?
Ezek mind izgató, jó érzések amiért érdemes egy szürke hétfő reggel felébredni és munkába menni, ahol ott van Ő! De ki is Ő?

Tamara 34 éves 13 éve él házasságban szereti a férjét, jól megértik egymást, de már évek óta nem tudnak olyan jókat beszélgetni, és szeretkezni mint szerelmük hajnalán. Az új kollegája Gábor már az első perctől kezdve szimpatikus volt neki, és úgy nézett azokkal a nagy barna szemeivel ...

Amikor Tamara megtudta, hogy együtt mennek el egy vidéki konferenciára, és a legjobb barátnőjével Katával a fehérneműrészlegre sietett (be kell szerezni néhány szexi darabot), már eldöntötte, ezen a hétvégén lesz a megcsalás. Kata figyelmeztette, hogy vigyázzon, nehogy szerelmes legyen, - - Á, nem leszek az, csak szex - mondta határozottan Tamara.

De vajon tényleg "csak" szex?

A nemi kapcsolatok lelki szépségeit és nagyságát a szerelem adja. Ha átélted már tudod, igazán csak szerelemmel jó szeretkezni. A házasságok kiüresedésének két nagy vonulata van a szexuális és az érzelmi kiüresedés.

Szex, vagy érzelmi feltöltődés?

Önámítás, hogy Tamara csak szexre vágyik a szeretői viszonyban, a külső kapcsolatban keresi az érzelmi feltöltődést, esetleg a szerelmet is. Ha a kapcsolat végső kimeneteléről nincs is vita, a nők a titkos szerelmi kapcsolatot igyekeznek kiterjeszteni. Szeretnének az ágyon kívül is élményeket. Kézen fogva andalogni a Dunaparton, egy romantikus kis étterembe menni, egy mozi félhomályában az utolsó sorban csókolózni. A nő várakozóbb kiszolgáltatottabb becsaphatóbb szerető, mint a férfi. Érthető, ha a szexuális kielégülés után a másik hiányzó elemet az érzelmi feltöltődést is keresi.

megcsalás

Szorul a hurok

A nő egyre többet szeretne, együtt egyszer elaludni, együtt ébredni, jönnek az ígéretek, egyszer elmegyünk két napra valahova, és a férfi érzi, hogy szorul a hurok.

Mi lesz a vége a szeretői viszonynak a legtöbb esetben?

Tamarához visszatérve, gondolom sejtitek mi történt azon a bizonyos konferencián. Azután jöttek a fogadkozások, csak egyszeri alkalom volt, többet nem fordul elő. De pár hét múlva egy munkahelyi bulin újra egymás karjaiban kötöttek ki. Tamara fél év múlva már olyan szerelmes volt, hogy mindent fel akart adni, a férjének elmondani mindent (aki egyre büszkébb volt a kivirult, csinos feleségére). Végül a nagy szerelem ott ért véget ahol elkezdődött. A munkahelyen az eldugott kávézóhelyiségben, ahol Tamás ridegen közölte Tamarával, hogy vége, miközben a kolleganőjük Évi formás hátsóját nézegette, azokkal a már jól ismert nagy barna szemekkel!

Ugye Te nem szeretnél pórul járt szerető lenni?

Mindig van egy pont amikor a nő mondhat igent, vagy nemet. Az első csók után nehéz visszalépni. Gondold jól át, és nehogy azt hidd, hogy csak „szex” lesz. Ha igent mondasz elindíthatsz egy olyan lavinát ami téged is elsodorhat.

Megéri? Jól gondold meg!

Kovács Beáta


szexológus, szexuálterapeuta

Weboldal megtekintése: www.szextanacsok.hu

Privát üzenet küldése:

További bejegyzések »

KAPCSOLÓDÓ HOZZÁSZÓLÁSOK  cs.joc 2013-08-10 15:46
Nagyon igaz amit leírtál,csak a Végszó nem reális..!! " megéri,jól gondold meg." egy munkahelyen napi8 órában össze vannak zárva..!! Előbb-utóbb egy rámenős pasi "kiénekli a sajtot " a NŐ szájából..!! ha megszédül a "bringa" onnan NINCS "gondold meg."..!!!!!

  Zsoka 2013-02-04 18:59
Az a kérdés, hogy nekem hogy esne fordított helyzetben, ha engem csalnak meg. Egy jól bevált gondolat, ha azt a kérdést tesszük fel magunknak, hogy a szeretőt miért csalnám meg a férjemmel, a ha a férjünk igazánk hozzánk tartozik, akkor nem csak az az egy dolog marad, hogy azért mert hűséges, hanem biztos találunk többet is. Ha ezt így végiggondoltuk, akkor mér nem is érdekel a MÁSIK.

Ugrás az oldal tetejére »

Untitled Document
iuiab »
  Segítség! Titokban maszturbál a férjem!

Jozef »
  A nő illata, vagy inkább szaga? Az orális szex ötperces szabálya.

Zsolt »
  Maszturbál a feleséged?


csók csábítás szerető szexuális élet szeretkezés orgazmus párkapcsolat pénisz orális szex megcsalás hímvessző udvarlás maszturbálás jó szex szexológus fogamzásgátlás szexuálpszichológus csikló szenvedélyes szerelem kielégülés szex szenvedély fogamzásgátlási módszerek szexjáték jó szerető csikló izgatása hódítás szingli hüvely rusz edit

Összes cimke megjelenítése/elrejtése »

kérdezz-felelek


Aktuális témák

Orgazmushoz vezető út

Szexmegvonással ne büntess!

Unalmassá vált a szex a nejemmel, mit tegyek?

Változatos, újdonságokkal teli szex, feltételek nélkül!

Csikló izgatása izgalommal

Teendők szeretkezés előtt

Hüvlyszárazság jelentkezett nálam, mit tehetek?

Maszturbál a férjem, rosszul érzem magam emiatt...

A kapuzárási pánik lehet hasznos is?

A fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos fontos tudnivalók

Csók és szájszag, avagy a bedőlt randik eltitkolt okai

Az első menstruáció, azaz nemi érés lányoknál

Casanovák, akik veszélyes vírusokat terjesztenek

Vedd el másét! - azaz szerető kereső

Amikor törik a párkapcsolat mindenki sérül

Nehezen jutok el az orgazmusig, mi lehet az oka?

Szeretsz még?

Skalpvadászat, azaz szex 50 férfival

A korai magömlés tönkretehet egy párkapcsolatot?

A szexet vadászó nők a romantika gyilkosai

További szex bejegyzések »Csatlakozz hozzánk Te is:

Facebook   YouTube  YouTube  RSS


A weboldal a Vénusz Centrum Kft tulajdona. © Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Nyilatkozat | Kapcsolat