Az orgazmus igazi hangjai


Kovács Beáta     2013-08-26       1 hozzászólás Megosztás:     

Olivér  ül velem szemben és lelkesen meséli a tegnap esti hódítását. Kittiről mesél, és arról, hogy milyen jó volt a lánynak vele a szeretkezés.

szeretkezésElső éjszaka, pár óra ismeretség után. Kicsit mindig szkeptikus vagyok amikor az első szex óriási volt és 10 orgazmusa volt a csajnak meséknél. Kérdezem, hogy honnan tudja, hogy ennyire jó volt a lánynak, megbeszélték? Nem, nem mondja Olivér, de akkorákat sikítozott, hogy azt hittem átjönnek a mellettünk lakók.

Ha egy nő hangos az ágyban az rögtön azt jelenti, hogy élvezi is a szexet?

Nem feltétlenül. Épp az orgazmus megjátszás egyik hasznos kelléke lehet a hangoskodás. Sok fiatal a pornófilmekből vett műnyögdécselésekből indul ki (amit ráadásul általában utómunkával vesznek fel egy szinkronstúdióban).

De olvassátok Lia érdekes történetét:

17 évesen az első szeretkezést nem élveztem, de nem akartam megbántani a szerelmemet ezért nem mutattam ki neki. Hangosan nyögtem, lihegtem, úgy ahogy a filmekben láttam. Sajnos nem volt orgazmusom más férfiakkal sem, valahogy nem jött össze, de én mindig eljátszottam, és mindig nagyon kéjes hangokat adtam ki. Ettől a férfiak nagyon odavoltak, és azt gondolták, hogy minden tökéletes. Az évek alatt olyan szintre fejlesztettem a szex közbeni hangomat, hogy az orgazmus pillanatát is olyan tökéletes hangeffektusokkal adtam elő, hogy soha senki nem kételkedett benne, hogy csak eljátszom az élvezetet. Egy idő után már nem zavart, hogy tulajdonképpen magamat csapom be.
Élveztem a szeretkezéseket
, attól függetlenül,  hogy nem volt orgazmusom, sokszor már olyan volt, mintha színésznő lennék, és eljátszom a darabot. A közönség vagyis az épp aktuális szerelmem ámulata mutatta, hogy aznap, hogy sikerült a fellépésem. Orvos, pszichológus párom is volt, és ők sem vettek észre semmit.

Megbukott a színdarab!

27 éves koromig ment így, amikor megismertem Danit, ő volt az egyetlen férfi aki azt mondta, az első szeretkezés után, hogy na szép előadás volt, de hamis. Szerencsére tetszettem neki nagyon, és belemélyedt abba, hogy miért is teszem ezt, miért jó ez nekem?
Nem is tudom mi történt velem, kifakadtam és mindent elmondtam neki. Nem hagyott el, sőt  mindent megtett azért, hogy nekem jó legyen. Egy szexuálterapeutához jártunk és az ő segítségével haladtunk szép lassan. Pár hónap alatt sikerült leszoknom a színészkedésről. Az első orgazmusom átélésekor néma voltam, egy hangom sem volt annyira meglepődtem.

szeretkezés

Az orgazmus valódi hangjai

Emlékszem a Balatonon voltunk egy szállodában, orálisan kényeztetett a párom, és egyszer csak magamtól, mindenféle színészkedés nélkül elkezdtem a kiadni hangokat, nyögni. Olyan furcsa érzés volt, amikor kezdtem elveszteni a kontrolt, egyszer csak megnyílt a torkom, és tudattalanul jöttek ki  a hangok a torkomon. Köszönőviszonyban sem voltak, a nagy színészi nyögéseimmel. Ekkor értettem meg a lényeget.

Láthatjátok a nyögések, hangoskodások, lehetnek egy színjáték részesei is, de az igazi élvezettből jövő öntudatlan hangok semmihez nem hasonlíthatóak. A tudatos kéjes nyögdécselések izgalmassá teszik az együttlétet, de ezek a fajta hangok nagyon nagy gyönyörnél vannak.

Neked volt már ilyen?

Kovács Beáta


szexológus, szexuálterapeuta

Weboldal megtekintése: www.szextanacsok.hu

Privát üzenet küldése:

További bejegyzések »

KAPCSOLÓDÓ HOZZÁSZÓLÁSOK  bébi 2016-05-23 21:31
ez furcsa. Én kislány koromtól maszturbálok , és mire férjhez mentem- nagyon konzervatív nevelést kaptam, de ez egyáltalán nem ártott- akkorára már teljesen ismertem a testem, és el tudtam mondani a férjemnek, mit szeretnék, hogyan, stb. A kapcsolatunk nagyon jó volt, maszturbálás is megszűnt. Tíz év házasság után , az ő alkoholizmusa miatt elváltunk. Második férjemnél ugyanígy , nagyszerű kommunikáció, jó a szex - és ez már 15 éve így van, nem érzem unalmasnak, szerintem ő sem. Ahogy itt olvasom a cikkeket és kommenteket, semmi extrát nem csinálunk- "csak" simán és normálisan szexelünk , segédeszközök, furfangos játékok , pornófilm nézegetés nélkűl- és nagyon klassz! És írtó jól érezzük magunkat a bőrünkben :-)

Ugrás az oldal tetejére »

Untitled Document
Jozef »
  A nő illata, vagy inkább szaga? Az orális szex ötperces szabálya.

Camila Alan »
  Segítség! Titokban maszturbál a férjem!

Zsolt »
  Maszturbál a feleséged?


csók csábítás szerető szexuális élet szeretkezés orgazmus párkapcsolat pénisz orális szex megcsalás hímvessző udvarlás maszturbálás jó szex szexológus fogamzásgátlás szexuálpszichológus csikló szenvedélyes szerelem kielégülés szex szenvedély hüvely rusz edit fogamzásgátlási módszerek szexjáték jó szerető csikló izgatása hódítás szingli

Összes cimke megjelenítése/elrejtése »

kérdezz-felelek


Aktuális témák

Orgazmushoz vezető út

Szexmegvonással ne büntess!

Unalmassá vált a szex a nejemmel, mit tegyek?

Változatos, újdonságokkal teli szex, feltételek nélkül!

Csikló izgatása izgalommal

Teendők szeretkezés előtt

Hüvlyszárazság jelentkezett nálam, mit tehetek?

Maszturbál a férjem, rosszul érzem magam emiatt...

A kapuzárási pánik lehet hasznos is?

A fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos fontos tudnivalók

Csók és szájszag, avagy a bedőlt randik eltitkolt okai

Az első menstruáció, azaz nemi érés lányoknál

Casanovák, akik veszélyes vírusokat terjesztenek

Vedd el másét! - azaz szerető kereső

Amikor törik a párkapcsolat mindenki sérül

Nehezen jutok el az orgazmusig, mi lehet az oka?

Szeretsz még?

Skalpvadászat, azaz szex 50 férfival

A korai magömlés tönkretehet egy párkapcsolatot?

A szexet vadászó nők a romantika gyilkosai

További szex bejegyzések »Csatlakozz hozzánk Te is:

Facebook   YouTube  YouTube  RSS


A weboldal a Vénusz Centrum Kft tulajdona. © Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Nyilatkozat | Kapcsolat