Amikor a férjnek fáj a feje esténként....


Kovács Beáta     2013-02-25       0 hozzászólás Megosztás:     

Bizonyára Ti is ismertek vicceket, amik a nők fejfájásáról és a szex elutasításáról szól.

szexuális életMi van a férfiakkal? Mi van akkor, ha nekik „fáj a fejük” esténként?

Zsófi két és fél éve van együtt a párjával, az első évben minden nap szeretkeztek, akár többször is. A második évben már ritkábban mára már egy hónapban egyszer van szexuális életük, de azt is hisztik és sírások hatására.

Mónikával több hónapja nem szeretkezik a párja, együtt élnek, közös programok, közös hobbi, minden rendben van látszólag, nagyon megértik egymást egy dolgot kivéve, nincs szexuális életük. Mónikát nagyon bántja ez, a szexualitáson kívül bármiről tud beszélni a párjával, de amikor ez a téma szóba kerül Gábor nem hajlandó erről beszélni. Mónika úgy érzi, mintha egy nagyon jó fiúbaráttal éne együtt.

Fanni  15 éve él együtt a férjével szépen nevelgetik a gyermekeiket, 7!!éve nem szeretkeztek. Egyikőjük sem kívánja a szeretkezést, az utolsó gyermek fogantatása óta nem érintették meg egymás intim testrészeit.

Mi lehet a szexuális eltávolodás oka?

Több oka is lehet, sokszor egy külső kapcsolat miatt távolodik el a férfi a társától. Máskor egyéb oka van a nemi élet hiányának a vágycsökkenésnek.

Ferenc így mesél erről:

A feleségemet már évek óta nem kívánom,állandóan a kikopott melegítőjében van amit a terhességei alatt ki is nyújtott,két pólója van amin már annyi pecsét van, hogy nem is tudom milyen színe volt eredetileg. Vettem szép felsőket és nadrágot is neki,de ő azt nem akarja otthon elkoptatni így marad a megszokott régi kék melegítőjében. Szerintem örül is neki, hogy már nem közeledek hozzá „úgy”.

szexuális élet

Tamás véleménye:

11 éve vagyok együtt a feleségemmel, az elején jó volt a szex, mindenben benne volt, de ahogy jöttek a gyerekek és a gondok egymás után eltávolodtunk egymástól. A mindennapok rutinja után a szex is rutinná vált, este halkan nehogy a gyerekek felébredjenek, és amikor sikerült pár napra kettesben maradni már olyan erőltetett volt a dolog. Igen, lett egy szeretőm azután egy másik. Tudtam, hogy soha nem hagyom el a feleségemet, hisz szeretem őt, de az izgalmat, az újdonságot, és igen a különlegesebb dolgokat is  a szeretőimtől kaptam meg. Persze én sem kerülhettem el a lebukást, mert elkövettem azt a hibát, hogy egy fantasztikus nőbe negyvenkét éves fejjel szerelmes lettem, nagyon. Eget rengető szerelem volt, olyan, amit talán még a feleségem iránt sem éreztem. Amikor kiderült, volt nagy sírás-rívás balhézás itthon. A feleségem a barátnői tanácsára szép fehérneműeket vett, lefogyott jó pár kilót is, és próbálta feldobni a rég elfelejtett szexuális életünket. Feküdtem otthon az ágyban olvastam egy könyvet és ő vonaglott előttem az új ruháiban, nekem teljesíteni kellett, de olyan szánalmas volt az egész, végig a szerelmem járt a fejemben.

Láthatjátok, rengeteg oka lehet, amiért a férfi nem kívánja a szexet otthon. Hogy mi van előbb, a szexuális vágy hiánya amit egy szerető pótol, vagy a szerető miatt nincs otthon szeretkezés? Már egy pár alkalmas beszélgetés alatt kiderül.

Kovács Beáta


szexológus, szexuálterapeuta

Weboldal megtekintése: www.szextanacsok.hu

Privát üzenet küldése:

További bejegyzések »

ÚJ HOZZÁSZÓLÁS

* Név:


* Hozzászólás:


* Ellenőrző kód:
Ugrás az oldal tetejére »

Untitled Document
iuiab »
  Segítség! Titokban maszturbál a férjem!

Jozef »
  A nő illata, vagy inkább szaga? Az orális szex ötperces szabálya.

Zsolt »
  Maszturbál a feleséged?


csók csábítás szerető szexuális élet szeretkezés orgazmus párkapcsolat pénisz orális szex megcsalás hímvessző udvarlás maszturbálás jó szex szexológus fogamzásgátlás szexuálpszichológus csikló szenvedélyes szerelem kielégülés szex szenvedély fogamzásgátlási módszerek szexjáték jó szerető csikló izgatása hódítás szingli hüvely rusz edit

Összes cimke megjelenítése/elrejtése »

kérdezz-felelek


Aktuális témák

Orgazmushoz vezető út

Szexmegvonással ne büntess!

Unalmassá vált a szex a nejemmel, mit tegyek?

Változatos, újdonságokkal teli szex, feltételek nélkül!

Csikló izgatása izgalommal

Teendők szeretkezés előtt

Hüvlyszárazság jelentkezett nálam, mit tehetek?

Maszturbál a férjem, rosszul érzem magam emiatt...

A kapuzárási pánik lehet hasznos is?

A fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos fontos tudnivalók

Csók és szájszag, avagy a bedőlt randik eltitkolt okai

Az első menstruáció, azaz nemi érés lányoknál

Casanovák, akik veszélyes vírusokat terjesztenek

Vedd el másét! - azaz szerető kereső

Amikor törik a párkapcsolat mindenki sérül

Nehezen jutok el az orgazmusig, mi lehet az oka?

Szeretsz még?

Skalpvadászat, azaz szex 50 férfival

A korai magömlés tönkretehet egy párkapcsolatot?

A szexet vadászó nők a romantika gyilkosai

További szex bejegyzések »Csatlakozz hozzánk Te is:

Facebook   YouTube  YouTube  RSS


A weboldal a Vénusz Centrum Kft tulajdona. © Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Nyilatkozat | Kapcsolat