A rúzs és a Barbie baba


Kovács Beáta     2013-04-17       0 hozzászólás Megosztás:     

A munkám során sok fiatal lánnyal beszélgetek. A négyszemközti beszélgetések során nagyon sok probléma, félelmek, gondolatok kerülnek felszínre.

szüzesség elvesztéseSokszor a szilikon mellű miniszoknyás, tűsarkú, műszempillás 19 éves dögösnek tűnő nőci egy zavart lelkületű érzékeny kislányt  takar. A beszélgetések során kiderül, hogy már hetedikes, nyolcadikos koruktól fogva azért öltözködnek, viselkednek így, hogy befogadják őket  a kívánt közösségbe a „menő” bandába. Szóba kerül, hogy a szüzesség elvesztése túl korán, felkészületlenül titokban történt meg, amit a barátnőkön kívül (akik hasonlóan tapasztalatlanok) nem tudtak senkivel megbeszélni.

Kinga így mesél erről:

Hetedikes voltam amikor az osztálytársnőm és barátnőm testvére Ákos megtetszett nekem, ő két évvel volt idősebb nálam. Könnyű dolgunk volt, amikor együtt akartunk lenni mert sokszor aludtam a barátnőmnél hétvégén, és szerencsére (vagy már így utólag szerencsétlenségemre?) a Kitti  jó alvó volt. Éjszaka mindig együtt voltunk az Ákossal, kezdetben csak csókolóztunk, de ő egyre többet akart. Én nem egészen tudtam akkor, hogy mit, ezért pornófilmeket néztünk együtt az interneten. Emlékszem nagyon rémisztő volt amit ott láttam. Próbáltam az anyukámmal beszélgetni erről , de nem tudtam mert azt mondta, hogy majd időben megtudok mindent, ne kíváncsiskodjak. Ennyi volt a felvilágosításom, többet nem beszéltünk erről azóta sem. Végül megtörtént , elvesztettem a szüzességem, ami nagyon fájdalmas volt és rossz emlék a mai napig számomra.  Reggelig sírtam és senkinek nem tudtam elmesélni mi történt velem. Többet nem mentem át a Kittihez, amiért a barátságunk meg is szakadt, a mai napig Ő sem tudja, hogy igazából mi történt.

szüzesség elvesztése

A lányok már azelőtt szexuális életet élnek, hogy a szülőknek eszükbe jutna felvilágosítani őket

Sajnos azt tapasztalom, hogy a fiatal lányok éretlenül, felkészületlenül kíváncsiságból, vagy a fiúnak az unszolására mennek bele a szexuális kapcsolatba. Délután még felhőtlenül ugrálnak a kertben a barátnőjükkel este már egy fiú csinál velük számukra idegen dolgokat. A szülök, általában erről semmit nem tudnak, azt gondolják, hogy ilyen dolgok csak más gyermekével történhetnek meg. Mire a szülő esedékesnek tartja a szexuális felvilágosítást, már rég túlestek a lányaik a szüzességük elvesztésén.

A férfiak számára nagyon megtévesztő a cikkem elején leírt lány kinézete. A magukat szexuális tárgynak beállító, hívogató „bombázó” lányok, sokszor sérült, érzékeny kislányok, akik szeretetre és megbecsülésre vágynak.

Vigyázzatok rájuk férfiak!

Kovács Beáta


szexológus, szexuálterapeuta

Weboldal megtekintése: www.szextanacsok.hu

Privát üzenet küldése:

További bejegyzések »

ÚJ HOZZÁSZÓLÁS

* Név:


* Hozzászólás:


* Ellenőrző kód:
Ugrás az oldal tetejére »

Untitled Document
Jozef »
  A nő illata, vagy inkább szaga? Az orális szex ötperces szabálya.

Camila Alan »
  Segítség! Titokban maszturbál a férjem!

Zsolt »
  Maszturbál a feleséged?


csók csábítás szerető szexuális élet szeretkezés orgazmus párkapcsolat pénisz orális szex megcsalás hímvessző udvarlás maszturbálás jó szex szexológus fogamzásgátlás szexuálpszichológus csikló szenvedélyes szerelem kielégülés szex szenvedély fogamzásgátlási módszerek szexjáték jó szerető csikló izgatása hódítás szingli hüvely rusz edit

Összes cimke megjelenítése/elrejtése »

kérdezz-felelek


Aktuális témák

Orgazmushoz vezető út

Szexmegvonással ne büntess!

Unalmassá vált a szex a nejemmel, mit tegyek?

Változatos, újdonságokkal teli szex, feltételek nélkül!

Csikló izgatása izgalommal

Teendők szeretkezés előtt

Hüvlyszárazság jelentkezett nálam, mit tehetek?

Maszturbál a férjem, rosszul érzem magam emiatt...

A kapuzárási pánik lehet hasznos is?

A fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos fontos tudnivalók

Csók és szájszag, avagy a bedőlt randik eltitkolt okai

Az első menstruáció, azaz nemi érés lányoknál

Casanovák, akik veszélyes vírusokat terjesztenek

Vedd el másét! - azaz szerető kereső

Amikor törik a párkapcsolat mindenki sérül

Nehezen jutok el az orgazmusig, mi lehet az oka?

Szeretsz még?

Skalpvadászat, azaz szex 50 férfival

A korai magömlés tönkretehet egy párkapcsolatot?

A szexet vadászó nők a romantika gyilkosai

További szex bejegyzések »Csatlakozz hozzánk Te is:

Facebook   YouTube  YouTube  RSS


A weboldal a Vénusz Centrum Kft tulajdona. © Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Nyilatkozat | Kapcsolat