Hogyan lesz egy férfi jó szerető?


Győri Szilvia     2013-06-07       0 hozzászólás Megosztás:     

A Kérdés:

46 éves férfi vagyok! Két nő volt az életemben. Egy közel fél éves kapcsolat és egyszer egy hónapos. Több kapcsolatom nem volt. Nem tudtam meg, hogy jó voltam vagy nem. Szeretnék már nővel lenni. Hogyan tanuljak meg jó szeretőnek lenni, ha egy nőnek sem kellek? Annyira vágytam, hogy nővel beszélgessek erről. Hol van ilyen nő?

Sándor

Kedves Sándor!

Sajnos nagyon kevés információt írt magáról és a kapcsolatairól ahhoz, hogy érdemben bármilyen tanácsot is adhassak.

Amit viszont mindenképp érdemes tudni: az, hogy valakiből „jó szerető” lesz, egy tanulási, tapasztalási folyamat része. De ami valakinek a „szuper” kategóriába tartozik, az másnak lehet, hogy a „még van hová fejlődni” kategória lesz. Ez a másik féltől is függ. De a partnerek az idő előrehaladtával össze tudnak csiszolódni. Bár arra is számos példa van, hogy már a kapcsolat elején is viszonylag nagy az összhang.

Azt általában érzi az ember, hogy milyen szerető. Ha mégis bizonytalan, az őszinte kommunikáció sokat segíthet. Persze ez nem azt jelenti, hogy szex után azt kérdezzük: „Jó voltam, Drágám?”, de egy érett felnőtt igenis mer beszélni az ágyban történtekről. Sőt, sokszor jól jöhet a szex közbeni kommunikáció is, hiszen valahogy meg kell ismerni egymás testét, igényeit, és nem lehet mindig a (meg)érzésekre hagyatkozni.

Sándor, miből gondolja, hogy egy nőnek sem kell?
Tesz azért valamit, hogy bővítse az ismeretségi körét? Érdemes lehet átgondolni, hogy milyen egyéb alternatívák vannak arra, hogy aktívabb és tudatosabb legyen a társa megtalálásában.
Soha sem késő! Mi magunk tudunk tenni a változásokért és ez a párkapcsolatokra is érvényes.

Győri Szilvia
A hímvessző mérete az évekkel csökkenhet? (50 éven felül)? Miért  ismerik el nehezen a férfiak, ha merevedési zavaraik vannak? S ha  végre  orvoshoz mennek 1/4, 1/2 tablettát vesz be? (ami persze nem   használ...) Miért hiszi hosszú házasság után a férfi, hogy minimális  előjáték után 2  perc elég a nőnek? Mit lehet tenni? Válaszát előre is  köszönöm!


Rosslyn


1. Igen a hímvessző mérete csökkenhet, a férfiak életkorának  előrehaladtával,a zsugorodás mértéke több tényezőtől függ, például a  pénisz ereinek elmeszesedésének mértékétől is.


2. A férfiaknak borzasztó önértékelési problémát képes gerjeszteni a  merevedési zavar. A férfiak nagyon motiváltak és a terápiák során nagyon  együttműködnek, mert próbálnak megoldást találni a problémájukra. Ha a  párjuknak nem is szívesen ismerik el, a terapeuta előtt nyíltan tudnak  beszélni a gondjaikról.


3. A férfiak véleményem szerint azt hiszik amit a nők elhitetnek  velük. Hosszú házasság során a férfinak már meg kellett tanulnia, hogy a  párjának mire, mennyi időre van szüksége a kielégüléshez. A megfelelő  kommunikáció hiánya a fő probléma általában. Azt hiszi két perc  elég?Akkor meg kell neki mondani, hogy nem elég, hanem pl 25 percet  szeretne,és akkor nem fogja hinni,hogy 2 perc elég. Az egy másik kérdés,  hogy ezután mit tesz a férfi, de legalább már hinni nem fogja, hogy elég  az a 2 perc.


Kovács Beáta


Győri Szilvia


szexuálpszichológus, tanácsadó szakpszichológus

Weboldal megtekintése: www.gyoriszilvia.hu

Privát üzenet küldése:

További bejegyzések »

ÚJ HOZZÁSZÓLÁS

* Név:


* Hozzászólás:


* Ellenőrző kód:
Ugrás az oldal tetejére »

Untitled Document

kérdezz-felelek


Jozef »
  A nő illata, vagy inkább szaga? Az orális szex ötperces szabálya.

Camila Alan »
  Segítség! Titokban maszturbál a férjem!

Zsolt »
  Maszturbál a feleséged?


csók csábítás szerető szexuális élet szeretkezés orgazmus párkapcsolat pénisz orális szex megcsalás hímvessző udvarlás maszturbálás jó szex szexológus fogamzásgátlás szexuálpszichológus csikló szenvedélyes szerelem kielégülés szex szenvedély fogamzásgátlási módszerek szexjáték jó szerető csikló izgatása hódítás szingli hüvely rusz edit

Összes cimke megjelenítése/elrejtése »


Aktuális témák

Orgazmushoz vezető út

Szexmegvonással ne büntess!

Unalmassá vált a szex a nejemmel, mit tegyek?

Változatos, újdonságokkal teli szex, feltételek nélkül!

Csikló izgatása izgalommal

Teendők szeretkezés előtt

Hüvlyszárazság jelentkezett nálam, mit tehetek?

Maszturbál a férjem, rosszul érzem magam emiatt...

A kapuzárási pánik lehet hasznos is?

A fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos fontos tudnivalók

Csók és szájszag, avagy a bedőlt randik eltitkolt okai

Az első menstruáció, azaz nemi érés lányoknál

Casanovák, akik veszélyes vírusokat terjesztenek

Vedd el másét! - azaz szerető kereső

Amikor törik a párkapcsolat mindenki sérül

Nehezen jutok el az orgazmusig, mi lehet az oka?

Szeretsz még?

Skalpvadászat, azaz szex 50 férfival

A korai magömlés tönkretehet egy párkapcsolatot?

A szexet vadászó nők a romantika gyilkosai

További szex bejegyzések »Csatlakozz hozzánk Te is:

Facebook   YouTube  YouTube  RSS


A weboldal a Vénusz Centrum Kft tulajdona. © Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Nyilatkozat | Kapcsolat