Hogyan lehet 10 év után feldobni a szexet?


Oszkó Zsuzsanna     2012-12-15       2 hozzászólás Megosztás:     

A Hogyan lehet 10év után feldobni a szexet amikor a férjem megcsalt?

Exy

Fontos tisztázni, hogy a megcsalásnak mik voltak a háttértényezői. Érzelmi bizonytalanság vagy szexuális elégedetlenség? Sikerült-e túljutni rajta? Elfelejtettétek-e és újra kiegyensúlyozott a kapcsolatotok? Mert a lenti ötletek csakis akkor működhetnek, ha tiszta lappal tudtatok indulni.

Ha a szex terén voltak problémák, próbáld megtudni, mire vágyik a férjed. Mi az, amit hiányolt akár ő, akár te a szexuális aktusokból. Próbáld meg visszahódítani!

 

  1. Használd a nőiségedet csábításra! Kutass az emlékeidben, mi tetszett a férjednek. Szerette-e, ha te kezdeményezel, vagy ha fekete csipke fehérneműbe bújtatod a tested? Ha igen, növeld az intim érintéseket, csókold meg többször, mint szoktad, érintsd meg minél több helyen. Mikor este a munkából megérkezik, várd lenge öltözékben, hogy nyílttá tegyed, te igenis őrá vágysz. De fontos, hogy magadat is vonzónak találd ilyenkor, mert csak akkor tudsz csábítóvá válni, ha ezt önmagadban el is fogadod.

  2. Tartsd formában magad! Mozogj, tornázz, étkezz egészségesen. Lássa, hogy elégedett vagy az alakoddal. Ugyanis ez növelni igazán a kisugárzást.

  3. Az együttlétnél is irányíts te! Fektesd le az ágyra, és döntsd te el, melyik pillanatban mivel fogod elkápráztatni őt. Akár be is kötheted a szemét, hogy csak az érzékein keresztül érezzen téged. Simogasd, csókold máshogyan, mint addig, vess be olyan technikákat, melyeket még nem próbáltatok. (pl. ha eddig gyengén szerette az orális kényeztetést, most légy intenzívebb! – de ne durva)

  4. Próbáljatok ki teljesen új pózokat! Keressetek új helyszíneket! Ha eddig mindig az ágyban szeretkeztetek, most térképezzétek fel a lakás többi részét, pl. konyhapult, kanapé, fotel, szőnyeg. Használd az erotikus fantáziádat.

  5. Akár szexuális segédeszközöket is bevethettek. Kényeztesd magad előtte, biztosan meglepődik majd, hogy te képes vagy ennyire csábító lenni.

  6. Ízesítsétek egymást tejszínhabbal, folyékony csokoládéval.

  7. És akár szerepjátékokat is alkalmazhattok. Te légy a csábító nővérke, aki a beteg férjét „kúrálja”.

 

A lényeg, úgy tegyétek élvezetesebbé az együttléteket, hogy saját határaitokon belül maradtok! Térjetek el a megszokottól, elő a kreativitással! Engedd el az erotikus fantáziádat.
És ami még fontos, legyetek spontának!

Oszkó Zsuzsanna
A hímvessző mérete az évekkel csökkenhet? (50 éven felül)? Miért  ismerik el nehezen a férfiak, ha merevedési zavaraik vannak? S ha  végre  orvoshoz mennek 1/4, 1/2 tablettát vesz be? (ami persze nem   használ...) Miért hiszi hosszú házasság után a férfi, hogy minimális  előjáték után 2  perc elég a nőnek? Mit lehet tenni? Válaszát előre is  köszönöm!


Rosslyn


1. Igen a hímvessző mérete csökkenhet, a férfiak életkorának  előrehaladtával,a zsugorodás mértéke több tényezőtől függ, például a  pénisz ereinek elmeszesedésének mértékétől is.


2. A férfiaknak borzasztó önértékelési problémát képes gerjeszteni a  merevedési zavar. A férfiak nagyon motiváltak és a terápiák során nagyon  együttműködnek, mert próbálnak megoldást találni a problémájukra. Ha a  párjuknak nem is szívesen ismerik el, a terapeuta előtt nyíltan tudnak  beszélni a gondjaikról.


3. A férfiak véleményem szerint azt hiszik amit a nők elhitetnek  velük. Hosszú házasság során a férfinak már meg kellett tanulnia, hogy a  párjának mire, mennyi időre van szüksége a kielégüléshez. A megfelelő  kommunikáció hiánya a fő probléma általában. Azt hiszi két perc  elég?Akkor meg kell neki mondani, hogy nem elég, hanem pl 25 percet  szeretne,és akkor nem fogja hinni,hogy 2 perc elég. Az egy másik kérdés,  hogy ezután mit tesz a férfi, de legalább már hinni nem fogja, hogy elég  az a 2 perc.


Kovács Beáta


Oszkó Zsuzsanna


szexuálpszichológus

Weboldal megtekintése: www.szexhelp.hu

Privát üzenet küldése:

További bejegyzések »

KAPCSOLÓDÓ HOZZÁSZÓLÁSOK  Oszkó Zsuzsanna 2013-01-18 21:39
Kedves Nóra! A szexuális elégedetlenségből fakadó félrelépés mellett valóban az érzelmi bizonytalanság is egy problémafaktor lehet. Érzelmi bizonytalanság pedig két tényezőből eredeztethető: 1. Társfüggőségből. 2. Egy kapcsolat elején, mikor a saját érzelmei instabilak valakinek. Utóbbival kezdeném. 2. Mikor friss egy kapcsolat, az ismerkedés során saját elvárasaink és ideáljaink halmazának próbáljuk megfeleltetni a másikat. Az érzelmi kötődés még hiányzik, mivel magunk sem tudjuk mit akarunk. Ilyenkor könnyen elbizonytalanodunk vagy csalódunk a másikról kialakult képben, képesek vagyunk akár több vasat is tartani a tűzben és félrelépni egy szebbel / jobbal /viccesebbel /magasabbal, stb. Mintha élne az az elképzelés, hogy több emberből gyúrható össze az ideál. :) Ha ez kiderül, szerintem felejtsük is el ezt a párt, hiszen nem volt képes érzelmileg hozzánk kötődni, ami az egyik legfontosabb tényező lenne egy kapcsolatban. Keressünk tovább, egy olyan személyt, aki megfelelőbb számunkra. Remélhetőleg még mi sem vonódtunk be annyira, így talán könnyebb lesz túllépni rajta. 1. Társfüggőség esetén is gyakran jellemző az érzelmi kötődés alacsony szintje. Hiszen az ilyen típusú egyének csakis azért, hogy legyen mellettük valaki, egy akár hosszabb távú kapcsolatba is belemennek. Mélyebb érzéseket azonban kevésbé tudnak felmutatni, hiszen csak a "függőségüknek" a kielégítésére törekednek, nem az érzelmi kötődésre, szeretetre/szerelemre. A társfüggők azonban mihelyst úgy érzik, igényeiknek a megvalósulása kezd megcsappanni, másik fél felé kezdenek kacsintgatni. Sajnos ekkorra valószínű, hogy a társfüggő partnere már belemélyedt a kapcsolatba. Mivel a friss kapcsolat esetéhez hasonlóan itt is egy érzelmileg alacsony intenzitású személlyel kötötte össze az életét, sok változásban nem reménykedhet. Próbát tehet, hátha sikerül. De talán kilépni és új életet kezdeni több lehetőséget tartogathat.

  Nóra 2013-01-15 10:39
Kedves Zsuzsanna, nem szólt arról az esetről, amikor a társunk érzelmi bizonytalanság miatt lép félre. Elolvasnám alaposan kielemzett véleményét erről a dologról is! Köszönöm:Nóra

Ugrás az oldal tetejére »

Untitled Document

kérdezz-felelek


Jozef »
  A nő illata, vagy inkább szaga? Az orális szex ötperces szabálya.

Camila Alan »
  Segítség! Titokban maszturbál a férjem!

Zsolt »
  Maszturbál a feleséged?


csók csábítás szerető szexuális élet szeretkezés orgazmus párkapcsolat pénisz orális szex megcsalás hímvessző udvarlás maszturbálás jó szex szexológus fogamzásgátlás szexuálpszichológus csikló szenvedélyes szerelem kielégülés szex szenvedély fogamzásgátlási módszerek szexjáték jó szerető csikló izgatása hódítás szingli hüvely rusz edit

Összes cimke megjelenítése/elrejtése »


Aktuális témák

Orgazmushoz vezető út

Szexmegvonással ne büntess!

Unalmassá vált a szex a nejemmel, mit tegyek?

Változatos, újdonságokkal teli szex, feltételek nélkül!

Csikló izgatása izgalommal

Teendők szeretkezés előtt

Hüvlyszárazság jelentkezett nálam, mit tehetek?

Maszturbál a férjem, rosszul érzem magam emiatt...

A kapuzárási pánik lehet hasznos is?

A fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos fontos tudnivalók

Csók és szájszag, avagy a bedőlt randik eltitkolt okai

Az első menstruáció, azaz nemi érés lányoknál

Casanovák, akik veszélyes vírusokat terjesztenek

Vedd el másét! - azaz szerető kereső

Amikor törik a párkapcsolat mindenki sérül

Nehezen jutok el az orgazmusig, mi lehet az oka?

Szeretsz még?

Skalpvadászat, azaz szex 50 férfival

A korai magömlés tönkretehet egy párkapcsolatot?

A szexet vadászó nők a romantika gyilkosai

További szex bejegyzések »Csatlakozz hozzánk Te is:

Facebook   YouTube  YouTube  RSS


A weboldal a Vénusz Centrum Kft tulajdona. © Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Nyilatkozat | Kapcsolat