Változatos, újdonságokkal teli szex, feltételek nélkül!


Kovács Beáta     2013-11-21       3 hozzászólás Megosztás:     

változatos szexA hosszú, tartós kiegyensúlyozott párkapcsolat egyik nagy titka, a nemi élet minősége. Hosszú párkapcsolatban a jó szerető ébren tartója a nemi érdeklődésnek.

Olyan újdonságokkal, változatossággal áll elő amelyekkel magának is és a párjának is mindig örömet okoz.

A nőnek nem elég igent mondani a közeledésre, lehet úgy közösülni, hogy a nő engedékeny, de részvétlen, ekkor az élménye a legégszerűbb nemi kielégülésnél (ha van) nem lesz több.

Hogy legyél jó szerető?

Hogy tudod hosszú évekig, évtizedekig fenntartani a párod érdeklődését?

Először is nem szabad merevnek lenned, légy ötletes az ágyban. Állandó kapcsolatban ennek különlegesen nagy jelentősége van.  Az unalom elkoptatja az örömöt, hiába rendezett az életük, hiába jó barátok, társak, szülök. A szeretkezésnél legyen meg a kaland élménye, ne váljon rutinszerűvé, megszokottá ugyanazzal a forgatókönnyel. Legyél bátor, kezdeményező. Kezdetben már egy szokatlan eddig ki nem próbáét póz is hozhat változatosságot.

Szeretkezés közben tudasd a pároddal az örömödet, hanggal, mozdulatokkal, hidd el nagyon lelkes lesz, ha visszajelzést kap arról, hogy örömet okozol neki. Ne legyen természetes, hogy „úgyis tudja, hisz ezer éve ismer”.Lepd meg olyan dolgokkal amikre vágsz, mi változatos, szokatlan.

Az első lépéseket olykor neked kell megtenned, csábítsd el a partneredet. Kérd meg, hogy legyen passzív, kényeztesd, maszirozd, izgasd, vedd át az irányítást.

hosszútávú szex

Soha ne szabd feltételhez a szeretkezést, ne mondj olyanokat, na jó, ha leviszed a szemet akkor szexelek veled. Ne mondj ilyeneket, mert ez a fajta passzivitás, a tested odaadása valamilyen feltételhez kötve nagyon kiábrándító.

Aktívan vegyél részt a szeretkezésben, még véletlenül se mond, hogy na jó gyere csak gyorsan végezzél. Sok nő panaszkodik, hogy nem érti miért hagyta el a férje, hisz Ő mindent megadott neki, sok férfi panaszkodik, hogy a felesége csak passzívan feküdt a szeretkezésnél, és  a plafont bámulta unottan.

A kölcsönös örömnyújtás, odafigyelés egymásra a kedveskedések a szeretkezés örömmel történő megélése és nem egy alku tárgyaként szereplő megtörténés legyen.

Minden nap tenni kell a párkacsoltért, minden nap úgy kell megélni, mint az izgalmas első időszakban. Ez sok odafigyelést és  törődést kíván, viszont cserébe egy kiegyensúlyozott, változatos nemi életet élhetsz, és nem kell az unalomnak utat törnie a kapcsolatotokban.

Te mit teszel ezért?

Kovács Beáta


szexológus, szexuálterapeuta

Weboldal megtekintése: www.szextanacsok.hu

Privát üzenet küldése:

További bejegyzések »

KAPCSOLÓDÓ HOZZÁSZÓLÁSOK  Bella 2018-12-20 02:40
Én kapcsolattartó Dr. Agbazara, amikor még volt rá még gyorsabb, mint álom. Köszönjük, hogy időt, hogy figyeljen rám, majd válaszolt az e-maileket, Dr. Agbazara. Úgy érzem, érzelmi újra erős. A bizalom vissza látom a jövőt, most már tisztán. Örökké hálás leszek a segítségét újra egyesíti a szerető, aki elvált, elhagyott évvel ezelőtt egy másik nő miatt. látni fogja, maga mit mond, amikor kapcsolatba, ez a nagy varázsló nevű Dr. Agbazara a segítséget: ( a g b a z a r a @ g m a i l . c o m ) VAGY ( hívás, vagy adjunk hozzá a WHATSAPP: +234 810 410 2662 ), valamint a problémákat megoldani.

  oneins 2014-11-13 14:36
Sziasztok, Szerintem a kapcsolatban a változatosság valaminek az okozata. Megvan a meghittség, intimitás, bizalom, fantázia. Nagyon könnyű azt mondani, hogy tedd változatossá a kapcsolatot, ha nincs meg az amitől változatossá tudod tenni a kapcsolat. Könnyen egyfajta görcsös erölködésbe fordulhatnak át a próbálkozások. Ez a partner általában ösztönösen megérzi. Szerintem a vágyat kell felébreszteni a partnerben változatos együttlétekre. Nyilván nincs rá egyetemes recept ami mindenkinél, minden körülmények között működik. Milyen egyszerű is lenne ha világ ha lenne. Meg kell tanulni beszélni az intim együttlétekről. Meg kell tanulni a szavakat kifejezéseket amikkel akár a hétköznapi beszélgetésekbe is a partner tudtára lehet adni a vágyakat, fantáziákat.

  Szabina 89 2014-04-28 17:24
Mit tegyek,hogy erotikusabb legyek párom szemébe mit csináljak?

Ugrás az oldal tetejére »

Untitled Document
Tommy »
  A nő illata, vagy inkább szaga? Az orális szex ötperces szabálya.

Csabi »
  Maszturbál a feleséged?

Feri »
  Maszturbál a férjem, rosszul érzem magam emiatt...

Marko Konečný »
  Segítség! Titokban maszturbál a férjem!

HI »
  Túlsúlyos vagyok, és ez feszélyez az ágyban.

Dóra »
  Gátlások és a szex


csók csábítás szerető szexuális élet szeretkezés orgazmus párkapcsolat pénisz orális szex megcsalás hímvessző udvarlás maszturbálás jó szex szexológus fogamzásgátlás szexuálpszichológus csikló szenvedélyes szerelem kielégülés szex szenvedély hüvely rusz edit fogamzásgátlási módszerek szexjáték jó szerető csikló izgatása hódítás szingli

Összes cimke megjelenítése/elrejtése »

kérdezz-felelek


Aktuális témák

Orgazmushoz vezető út

Szexmegvonással ne büntess!

Unalmassá vált a szex a nejemmel, mit tegyek?

Változatos, újdonságokkal teli szex, feltételek nélkül!

Csikló izgatása izgalommal

Teendők szeretkezés előtt

Hüvlyszárazság jelentkezett nálam, mit tehetek?

Maszturbál a férjem, rosszul érzem magam emiatt...

A kapuzárási pánik lehet hasznos is?

A fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos fontos tudnivalók

Csók és szájszag, avagy a bedőlt randik eltitkolt okai

Az első menstruáció, azaz nemi érés lányoknál

Casanovák, akik veszélyes vírusokat terjesztenek

Vedd el másét! - azaz szerető kereső

Amikor törik a párkapcsolat mindenki sérül

Nehezen jutok el az orgazmusig, mi lehet az oka?

Szeretsz még?

Skalpvadászat, azaz szex 50 férfival

A korai magömlés tönkretehet egy párkapcsolatot?

A szexet vadászó nők a romantika gyilkosai

További szex bejegyzések »Csatlakozz hozzánk Te is:

Facebook   YouTube  YouTube  RSS


A weboldal a Vénusz Centrum Kft tulajdona. © Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Nyilatkozat | Kapcsolat